Bedrijfsuitje Veghel

Zoek je een plaats voor het perfecte bedrijfsuitje in Veghel? Kom dan naar The Space in Veghel en beleef bloedstollende momenten. Werk samen met collega’s en ontdek verschillende aanwijzingen. Voorkom een raketlancering in een oude Koude Oorlog-basis. Vind jij jezelf meer een schurk? Lanceer dan stiekem de kernrakketen, maar laat je niet pakken. De gevolgen zijn niet te overzien...

Met escape room The Space is je bedrijfsuitje in Veghel een groot succes

Organiseer je bedrijfsuitje bij onze escape room in Veghel en ervaar spannende momenten. Voel je hart in je keel kloppen, terwijl jij er met maximaal 10 collega’s er alles aan doet om met het spel The Launch - Escape Mission te voorkomen dat de gevaarlijke kernraket gelanceerd wordt. Wil jij de lancering niet succesvol laten verlopen, maar juist in gang zetten? Voel jij jezelf diep van binnen een schurk? Houd met niemand meer rekening en vuur die raket af op je doel. Ga met maximaal 10 mensen voor The Sabotage - Break In Mission en oefen je gemene lach, terwijl jij een slechte daad verricht. Maar pas op! Wordt niet gepakt!

Reserverencontact

Hoor jij bij de goeden of de slechten tijdens jullie bedrijfsuitje in Veghel?

Aan welke kant sta jij? Goed of slecht? Kies een van de escape roomspellen of combineer ze. Je kan zelfs met maximaal 20 man de schurken tegen de helden laten strijden met Sabotage The Launch - Challenge Your Opponent. Creëer jij een ramp of red je de wereld? Reserveer vandaag nog en houd je teamuitje bij The Space in Veghel. Kies een van onze arrangementen en maak er een leuk dagje uit van. Nog vragen? Kijk of je het antwoord op onze website kunt vinden of bel naar 0413 - 78 22 55.

Relevante links

Teambuilding veghel | Escape room kinderfeestje | Escape room brabant